Tietoa yrityksestä

Vuokravaunut.fi - Kaikkea ei tarvitse omistaa

Vuokravaunut.fi on Suomen suurin perävaunuvuokraamo. Löydät sivustoiltamme perävaunun kaikkiin tarpeisiisi, nopeasti ja helposti, ympäri Suomen.

Uskomme, että kaikkea ei tarvitse omistaa. Kun jotain tarvitsee hetkellisesti, on usein helpompaa, taloudellisempaa ja ekologisempaa vuokrata kuin hankkia omaksi. Haluamme olla mukana rakentamassa kestävämpää kehitystä, jossa kaiken itse omistaminen ei ole enää itseisarvo.

Olemme aloittaneet perävaunujen vuokraamisen pääkaupunkiseudulla jo vuonna 2007. Nykyään toimimme yli 60 vuokrauspaikan valtakunnallisena vuokrausketjuna Turusta Rovaniemelle ja Oulusta Joensuuhun. Valikoimassamme on noin 15 erilaista vaunumallia ja yli 400 perävaunua. Olemme vuosien aikana vuokranneet perävaunun onnistuneesti jo yli 180 000 kertaa, mikä tarkoittaa mahtavan suurta joukkoa tyytyväisiä asiakkaita.


Yhteystiedot

Yhteydenotto vuokrauksiin liittyvissä asioissa onnistuu parhaiten vuokrauspaikkojemme kautta. Vuokrauspaikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Palautteen, yleisten kysymysten ja muiden asioiden osalta saat meihin parhaiten yhteyden yhteydenottolomakkeen kautta, jonka löydät täältä.


Yhteystiedot / Hallinto

Vihdintie 21 C
00320 Helsinki
info@vuokravaunut.fi

Joona Siltanen
Kenttäpäällikkö
040 065 3787